Netradičné tvarohové rezance

Autor: Dominika Šedivá | 12.10.2014 o 14:03 | Karma článku: 5,57 | Prečítané:  1745x

Podelím sa s vami o veľmi jednoduchý a rýchly recept, ktorý zasýti a poteší aj vegetariánov. :) Potrebujeme :  500 g kukuričných cestovín, 250 g jemného tvarohu, 500 g  lúpaných slnečnicových semiemok, olej, soľ, tekvicový olej

1. Do veľkého hrnca dáme zohriať dostatok vody na 500 g kukuričných cestovín. Pridáme trošku oleja a štipku soli. Keď voda zovrie, cestoviny do nej vysypeme.

2. Medzitým, ako sa nám varia cestoviny, pripravíme si väčšiu panvicu. Rozohrejeme na nej olej ( normálny, nie tekvicový) a vysypeme slnečnicové semienka, ktoré na miernom ohni opečieme do zlatista.

3. Zlejeme uvarené cestoviny, prepláchneme vlažnou vodou.

4.Opečené semienka stiahneme zo sporáka a prikryjeme.

5. Do zliatych cestovín rozmiešame tvaroh a pridáme pár lyžíc tekvicového oleja ( podľa množstva cestovín). 

6. Takto zmiešané cestoviny posypeme opečenými semienkami a servírujeme. 

P.S. : K cestovinám je ideálne podávať chladené biele vínko. Dobrú chuť! :)

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Architekt: Nikde som nezažil to, čo na Námestí slobody

Socializmus na Námestí slobody architektovi neprekáža, dôležitá je funkčnosť.

DOMOV

Krajcer: Mečiarizmus sa už v RTVS nezopakuje, politici však pokušenie majú

Koaliční poslanci ho presviedčali, aby kandidoval.

ŠPORT

Pálffy kritizoval Lintnera, ten okamžite reagoval

Ďalší spor v slovenskom hokeji?


Už ste čítali?